依度真係靚到爆炸。雖然交通唔算便利,但佢空間真係好大,影相靚到喊。重點係因為入場需要預約,有人數限制,所以影相時唔會周圍都係人。煙三文魚配奶油芝士法式可麗餅 HKD138首先賣相100分。中間隻半熟蛋一切開,蛋黃就湧曬出黎。加埋個芝士可麗餅簡直無得彈。煙三文魚都唔會好鹹 (我平時好驚出街食啲煙三文魚因為通常都好鹹)⭐評分:5/5白酒青口意大利粉 HKD 148依個意粉真係好食到呢…佢勁creamy同個白汁勁好食得黎一啲都唔漏,份量又勁多。唔止意粉多,青口都好多隻,絕對唔怕唔夠喉。⭐評分:5/5宇治抹茶紅豆沙冰 HKD 88 佢個賣相驚艷到一上枱,附近四五張枱都即刻問係邊款飲品,枱枱都叫左一杯。然後個味又真係好惦。清新既抹茶味,加埋濃郁紅豆,忍唔住飽都要成杯飲曬。⭐評分:5/5Oreo 沙冰 HKD 88個人覺得唔太似oreo,而係似朱古力沙冰。佢比較淡,但味道都唔錯。但如果比我揀,我都係推介抹茶紅豆多啲。⭐評分:4.5/5

煙三文魚配奶油芝士法式可麗餅 HKD138

白酒青口意大利粉 HKD 148