2021-10-01 149 瀏覽
今日同埋一個兩歲小朋友及工人姐姐一齊食lunch,喺門口同一個應該係高級啲嘅侍應對話,我話三位,佢講完一句入去啦,跟住我問佢邊度掃安心出行,佢完全冇反應,跟住入到去,我話要BB櫈,佢真係攞咗過嚟但係就咁擺喺側邊,我自己搬開張原先既座椅,原來係勁重嘅,咁我自己搬埋一邊都算啦,跟住落單,又係同一個侍應,佢勁唔耐煩,問多句都嫌費事,最後佢竟然落錯晒啲單,雞扒飯變意粉,滴漏咖啡變朱古力咖啡,我本身係叫朱古力咖啡後尾再補一句轉滴漏咖啡,好明顯佢落單勁求其,我都費事再換,我堅覺得呢間舖頭唔應該收服務費因為完全冇服務可言。補充一句,一入到去見到地下有隻曱甴都已經唔開胃。間舖頭其他侍應都幾好,唯獨呢個黑口黑面嘅待應真係應該要檢討吓,完全係趕客🤯🤯