2015-11-17 311 瀏覽
新商場開左都未行過就同男友放工輕鬆走一回...商場有德國野, 西班牙野, 日本野...行完臨走見到Garrett Popcorn, 岩岩上月去日本買左包焦糖味食, 覺得幾好食...所以就又買左包食...我地叫左一包細既 Cheesecorn... Cheesecorn: 須知道焦糖味既焦糖會係爆谷表面形成脆糖, 所以保護到popcorn唔會受潮...芝士味我地即開即食, 一咬落去果然有芝士味, 係cheetos既芝士味, 同樣都令手指變左色 , 不過男友覺得有d咸...不過我地兩個都覺得d爆谷係淋既, 好似睇戲d爆谷, 片頭都未睇完就淋到唔想再食...唔知會唔會關佢地張爆谷擺放既方法事...我唔覺得你放咁多爆谷會一日賣得哂, 即使你個朝整, 夜晚7點都淋哂啦, 你仲要無蓋, 點食呀...所以我地食多幾粒就丟左啦...
新商場開左都未行過就同男友放工輕鬆走一回
...所以就又買左包食...

我地叫左一包細既
Cheesecorn...
Cheesecorn
, 不過男友覺得有d咸
...所以我地食多幾粒就丟左啦
...
2015-10-05
1 分鐘 (外賣自取)