2021-09-13 8 瀏覽
雞地不嬲好多野食 終於有間新式麻辣野裝修方面就比較簡約 感覺都幾舒適 乾淨企理🎈🐽口水雞+薯粉 $48一黎到紅當當都覺得正😚,叫左小麻,但都幾夠麻辣,麻椒比較多,口水雞都好足份量,又有雞髀又有雞亦,雞肉亦都好滑,同都好夠味,另外薯粉就係幼身個隻,份量都好足,夠哂大碗🐽酸菜魚+薯粉 $62啲份量真係嚇親人,佢除左有魚有酸菜,仲有啲豆卜同木耳,每樣都索到啲湯,夠哂入味,但佢個湯就比較清啲,唔會話太酸,所以都食到魚既鮮甜味,因為啲魚片無骨又無陣雪味🤣🐽蒜泥白肉 $34又係份量多多,連啲調味料都好多😋啲白肉包住啲蒜同麻椒食真係好正😆而且佢啲白肉肥瘦都好平均🤤完全唔洗要特登飛走啲肥肉仲想讚多讚除左每次翻枱都見到店員會消毒清潔之外,佢每一枱都有擺左盒紙巾🧻食開麻辣都知會用好多紙巾,雖然係好小既事 但唔係好多餐廳都會比任拎,大部分都要你加$2買包紙巾,所以我個人覺得依間餐廳都好體貼細心😚
雞地不嬲好多野食 終於有間新式麻辣野
裝修方面就比較簡約 感覺都幾舒適 乾淨企理🎈