✨經朋友介紹先知元朗有間cp值高既Omakase😆雖然位置有啲入,不過都值得去食,dinner course 共23品都係每人$1380🤩依間確實比出面既餐廳平,但食物同服務質素令我會想再次光臨💚btw個師傅叫Jacky👨🏻‍🍳佢好好傾同埋個風格比較有層次感,所有食物已調味,豉油可攞開一邊,I like it☺️🥚食碗蒸蛋個陣真係要小心熱🤣因為會辣親個嘴架,味道好入味,口感都好順🦀師傅話先食個蟹肉,食左個鮮味,再將蔥同其他蟹肉同飯一齊食,層次再出好多🫶🏻🍣樣樣都好鮮,有啲魚既品種我唔記得見咩名😂吞拿魚、右口魚、馬糞海膽都入口即溶🤤魚既油脂係個口入面浪下浪下,諗起都流口水🤤🥳當然唔少得個甜品😚開心果雪糕入面有微細既nuts,有啲口感,不過開心果再濃啲就完美🤩有自家制好似蛋糕既玉子,不過我本人麻麻地玉子😂靜岡哈密瓜🍈好甜🫶🏻🥃師傅比左細細杯自家制梅酒我地試🥹好好飲,酒味較突出,飲落口好順,仲要賣晒就無😫可惜我地叫左比較甜既普通梅酒🥹💚我另一半就未試過我媽家姐,咁生日就同佢黎試😚十分推薦情侶生日/週年book位食🫶🏻

🥚
🦀