餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

2020-01-16 723 瀏覽
平時經過魚一都見大排長龍,今次難得人少啲,緊係要試下啦!我哋叫咗竹(火炙壽司)$98同燒汁牛柳飯配溫泉蛋$52~兩個set都有前菜(沙律)同三文魚麵豉湯,碗湯有大大件三文魚肉同白蘿蔔,好甜好好飲~竹仲有茶碗蒸,不過啲蛋有啲老,麻麻地~但啲壽司件件都好正~隔離枱新客見到都忍唔住問我呢set係咩,跟我嗌~~✌️咁多件壽司入面我最鐘意係左口魚邊,好肥美,燒到少少焦,好鬼香~唔係度度有得食架~至於珍寶蝦鮮同皇帝蟹肉棒我都勁鐘意,啖啖肉,大滿足!牛柳飯啲牛柳多到鋪滿晒碗飯,抵食+好食過吉x家嘅牛肉飯多多聲!味道拍得住日本食嘅牛肉丼,係個飯差啲啫~~ 全餐都係$165埋單,CP值太高了~~
平時經過魚一都見大排長龍,今次難得人少啲,緊係要試下啦!

全餐都係$165埋單,CP值太高了~~
$82.5 (午餐)