2014-06-22 845 瀏覽
今日黎左依間金田,佢出名在於佢依到既壽司係超長,我諗大家都有可能知道既,今日比較早黎到,所以唔洗排隊,非常好今次就叫左D壽司同埋魚生。首先講講刺身,其實都算既新鮮,唔係話好差算係過得去啦。之後就係依個出位既八點八吋長三文魚壽司,三文魚顏色夠靚,鮮橙色,應該都幾新鮮,長度真係屈哂由頭拖到尾,可能係用大件夾抵食黎贏得好多客番黎,真係可以將成舊三文魚圍住舊飯黎食,真係屈機,靚既刺身,真係係幾過癮既,再黎叫壽司,不過個木盤真係要講下,真係有D唔開胃,好似有少少發毛咁,不過食落又唔係差既,三文魚壽司都真係唔錯,夠哂新鮮嚀。另外就係帆立貝幾大舊,不過賣相唔算太好,味道都算幾好,不過唔太夠新鮮,整體黎講算唔錯。