2018-03-06 1128 瀏覽
我已是第3次去幫襯, 老板娘熱情好傾,第一次walk in去, 以為這小店裝修普通, 求其叫了雞扒, 食落feel到超滑好juice,有驚喜好得, 可介比朋友, 同老板娘傾開原來佢之前喺酒麻地和順記出嚟搞, 於是就傾咗好耐,第二次專程去試雞肶超滑脆皮好juice, 唔講仲以為係燒豬仔其中一忽, 非常滿足, Perfect ^ ^第三次去食豬扒, 因為之前朋友試過話好正, 食落豬扒超軟滑好juice, 這價錢是以超值, 又一推介 ^ ^以上我都係叫老板娘用焗方法, 不是煎或炸, 由於係焗, 要入焗爐所以要等15分鐘以上, 如你趕時間就去番煎或炸, 焗嘅方法出嚟會軟滑和嫩好多Juice好多, 感覺完全唔同, 必定要試一次. 以上三款都是本人推介 ^.^
我已是第3次去幫襯, 老板娘熱情好傾,

以上三款都是本人推介 ^.^