知道元朗有好多隱藏美食 😋 開始擴闊緊版圖!今日黎到哩間元朗小店 😍 食左個好好味嘅蠔餅 ❤️ 新鮮即製,一試難忘!行到附近已經見有條人龍,就知道搵啱地方啦!雖然人多,但大家都好守秩序咁企埋一邊排隊,等緊蠔餅出世 😋😋😋⭐️今次叫左一份蠔餅 😍 多芫荽!雖然係會有條人龍排隊,但其實每次整完一大塊蠔餅之後,都會切開一小塊黎賣,所以其實都唔算等咗好耐。鋪頭入面嘅調味料其實都有好幾款 🤔 因為第一次食,見有人落魚露,就諗住跟人落魚露。點知肥姐話,第一次食嘅話唔使落魚露住,試咗個味先,落左魚露,會變另一種味道,唔同哂架喇!(其實某程度上覺得係因為枝魚露用哂🤣🤣 佢唔得閒加 🤭🤭🤭 所以先咁講 😝)今次好聽話,冇落任何調味料,剩係嗌咗多芫荽 🥰 (其實真係可以再多啲芫荽)想講,哩個蠔餅真係好出色!好多蠔!啲蠔又夠大隻!好新鮮!完全冇腥味!🥰 誠意推介!食完仲係好想食... 點解得元朗先有 🥺🥺🥺 下次黎到元朗,都會再食!❤️
知道元朗有好多隱藏美食 😋 開始擴闊緊版圖!

行到附近已經見有條人龍,就知道搵啱地方啦!

⭐️今次叫左一份蠔餅 😍 多芫荽!
蠔餅

2021-02-21