2018-02-19 458 瀏覽
過年冇咩地方去, 知道呢度開咗間新式嘅茶餐廳, 就過嚟試下估唔到唔使排隊, 直情多位到不得了, 唔知係因為服務唔好呀, 定係啲嘢唔好食呢? 不過山長水遠嚟到就試下啦入到去你會睇得好開心, 因為全部都係老夫子人物陪住你, 食品種都多都唔錯, 比一般茶餐廳嘅質素好似好少少, 食品都係多元化嘅兩個人食得唔多嘢, 叫一個下午茶餐+一個魚柳包, 同埋一個一口西多士 個下午茶餐正常冇乜特別,  但係賣相就好得意喇反而我覺得個煎蛋多咗啲油 一口西多士加雪糕雪糕係冇得揀嘅, 佢係標準雲呢拿雪糕我覺得佢比一般傳統成塊麵包上嘅好食啲, 因為好脆口佢仲會畀個奶你分開點, 都好細心呀魚柳包就我食嘅, 佢唔係用一般嘅豬仔包, 佢係用一啲芝麻包但係係煎燶咗嘅,  好脆口再加埋嗰塊好新鮮嚟嘅魚柳, 好味到不得了另外佢杯凍檸茶亦都係一個賣點 比一般茶餐廳既檸茶味比較香, 茶味比較重,  我覺得呢個唔錯 有一啲都要講一講佢嘅, 員工比較生, 有時唔知你想要乜亦都有時聽唔到你講乜, 可能你同佢要講嘢大聲啲畀啲耐性啦

過年冇咩地方去, 知道呢度開咗間新式嘅茶餐廳, 就過嚟試下

一口西多士加雪糕
雪糕係冇得揀嘅, 佢係標準雲呢拿雪糕
我覺得佢比一般傳統成塊麵包上嘅好食啲, 因為好脆口

佢仲會畀個奶你分開點, 都好細心呀

再加埋嗰塊好新鮮嚟嘅魚柳, 好味到不得了

另外佢杯凍檸茶亦都係一個賣點

2018-02-16