2024-04-26 7 瀏覽
呢間餐廳之前都食過幾次,入面有我好中意既卡通人物,有龍珠,海賊王🎏火影忍者,一拳超人等,都充滿曬我細個陣既回憶🎀D食物係勁正宗,分量又多,真係超值得幫親🌟原條招牌蒲燒鰻魚定食 $178原條鰻魚仲長過我既手臂,d鰻魚係即叫即整,上面會淋上鰻魚汁🐟燒到好入味,d肉又好肥美,好juicy😋定食入面有前菜,漬物,煎茶🍵味增湯。我地轉左貓飯,用左珍珠米去整🍚比較有嚼勁,上面仲有紫菜同柴魚,變得更香口🌟蔥燒三文魚腩定食 $124分量好多,d三文魚楠係勁嫩🐠出面又煎到脆脆地,食落去好鮮甜,再加上魚油既香味,好滑,入口即化,可以連魚皮一齊食,真係滿滿既膠原蛋白😋個定食入面既味增湯都好足料,有好肥美既蜆,好鮮甜🌟酥炸生蠔 $48呢2舊生蠔真係好大舊🦪出面係炸到好香脆,一咬開就見到入面好肥美既生蠔🦪食落去好鮮甜,完全唔會腥,熱辣辣,超正🌟和牛可樂餅 $58呢個我第一次食,食落去係甜甜地🥤入面既和牛係勁嫩滑,出面又炸到好香口🥠好juicy

🌟原條招牌蒲燒鰻魚定食 $178

🌟蔥燒三文魚腩定食 $124