. Thailand Wok 泰瀾鑊 🇹🇭👩🏻‍❤️‍👨🏽情人節決定試新餐廳睇相已經覺得環境好靚,現場睇室外環境80分,室內就70分(冇咩特別🤣喺OpenRice book咗枱,等咗5分鐘左右就可以入座👍🏻如果嚟食嘅話一定要嗌燒安格斯牛小排😍 好食到驚艷!!就咁食牛肉完全唔會乾,大概5成熟,點埋個汁重好食🤤🤤🤤 另外蒜蓉金磚都唔錯,唔會剩係得個面有蒜蓉味,每一嚿都好香🧄 紅咖喱配燒雞扒一般,雞扒好乾唔好食,咖喱汁偏重椰汁味,用嚟點麵包就還可以乾炒金邊粉第一啖食落好有楊州炒飯feel😂 好足料,不過d粉好碎🤔 都可以一試👌🏻用咗OpenRice訂枱減$50優惠,埋單💰$436💰 所有食物都大大份,價錢都唔貴,雖然個位真係有少少格攝,不過cp值高,可以接受🤭
. Thailand Wok 泰瀾鑊 🇹🇭
👩🏻‍❤️‍👨🏽情人節決定試新餐廳