2011-06-27 10 瀏覽
新食店!新ACC!一切都好打手FEEL呀~~~~實不相瞞,我係為咗寫呢篇食評先開ACC的。容許我先踩一下啦!地坊隔涉難搵,我係新界人都摸咗一陣先搵到,如果你係九龍港島人,絕對勸你帶埋google map先好入來喇。但要讚既事就好多喎!佢地全部都係即叫即製,好有心又好好食,可能因為係新食店啦,每一份都整得好好睇睇先serve客。雖然個舖面係小食形式,好似車仔麵檔,但佢地係open kitchen,睇晒佢全個過程,都幾放心,要幫襯就趁早喇,依家平靚正,唔保證紅咗都keep得住喎!我地2個人order了1)芝士火腿奄列西多餐($25包飲品+$4轉特飲紅豆奶茶)個奄列好足料,唔會只得幾條火腿,仲睇住佢落咗半片芝士落奄列添,個西多都係入面好足花生醬,好香甜呀!紅豆奶茶ok啦,唔失望囉2)芝士公仔麵配雞扒蛋($30包飲品+$4轉紅豆阿華田)芝士公仔麵比某著名的香同滑,剛上桌時見佢個汁咁稀,都怕唔好食,但原來佢湯底唔係用奶粉溝,唔知用乜奶,總之香同滑,面頭灑上煙肉碎,好靚呀!(sorry,好少幫食物影相,有相比你睇呀,你自己影啦!!)塊雞扒煎得又靚又香又好食!咁多位,我第一次寫食評,可能用字唔豐富,

我地2個人order了

1)芝士火腿奄列西多餐($25包飲品+$4轉特飲紅豆奶茶)
紅豆奶茶ok啦,唔失望囉

2)芝士公仔麵配雞扒蛋($30包飲品+$4轉紅豆阿華田)
塊雞扒煎得又靚又香又好食!

咁多位,我第一次寫食評,可能用字唔豐富,只係猛話好香好靚好好食,好似好空洞呀!但好食的.....比隻手指公就夠啦!係咪?

平平地,誠意推介大家去試下架!(其實係有私心啦!怕佢生意唔好執咗粒,我冇得去幫襯啦....)
2011-06-26
  • 芝士火腿奄列西多餐、芝士公仔麵