2022-07-27 349 瀏覽
約咗朋友嚟呢間放題嗰度食飯,因為朋友好鍾意乜都食,大家亦都想平,所以朋友就揀咗呢間餐廳。因為我都係第一次食嘅關係,入到去真係大開眼界,因為啲嘢食真係好多款,仲多過喺酒店食自助餐。本身以為呢度淨係食燒肉,點不知原來仲可以俾你打邊爐度所以就拎咗個豬骨湯底鍋,朋友就瘋狂咁拎BBQ類嘅肉,因為餐廳係已經做好晒調味,所以都唔需要自己落調味料就已經好入味。特別推介係雞翼,佢哋有土匪雞翼,蒜香雞翼,同埋香辣雞翼,都醃得好好味,真係好夠入味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻仲有我最鍾意食嘅多春魚,多春魚每一條都好靚仔,唔會無春,燒完之後入口脆卜卜真係非常好味😋至於打邊爐嘅食材都有好多款,有午餐肉,所有丸類,蔬菜,肥牛片,咁當然打邊爐嘅食物係需要落調味料啦,有一個區域係比你自己拎調味料,非常驚喜調味料都有好多種俾你去選擇😳真係要乜有乜咁濟。拎晒所有食物之後梗係要配嘢飲啦,飲品都係有各式各樣,亦都有啤酒,不過我就拎咗烏龍茶,因為可以去吓燒肉嘅油膩感,你唔飲凍嘢咩?佢又有俾你自己沖嘅花茶飲。呢度除咗有烤肉,打邊爐嘅食材之外,仲有刺身同埋壽司俾你揀,而刺身同壽司就要等師傅幫你拎,呢度就做得好衛生,因為始終都係生冷食物。除咗

呢度除咗有烤肉,打邊爐嘅食材之外,仲有刺身同埋壽司俾你揀,而刺身壽司就要等師傅幫你拎,呢度就做得好衛生,因為始終都係生冷食物。

除咗呢啲之外仲有一大堆熟食,真係多過自助餐,熟食大多數都係中菜類,估你唔到竟然仲有湯飲,唔少得嘅當然係雪糕做飯後甜品啦,但係布甸啫喱嘅甜品都有,就連平時好少見嘅菠蘿冰都有。

所以呢度真係乜都有得食,唔使怕邊個邊個唔啱食之類,價錢仲要好抵食簡直係性價比,誠意推介。
2022-07-21