2020-05-25 105 瀏覽
今日嚟到呢間校長燒肉度慶祝一下,因為都好耐無點出街食嘢喇,所以出嚟食個大餐,佢有分三輪入座時間嘅,咁我哋就揀咗最早嗰輪五點去到食嘢,點之袛係遲咗幾分鐘到,上到去已經成村人喺度周圍行嚟行去拎嘢食,估唔到都幾多人嚟。出去都幾多選擇可以揀,有好多炸嘢食呀、熟食點心、刺身壽司、冷盤、甜品同生燒物食,最後我哋就揀咗最鍾意嘅燒烤類同菜類,所以我哋就輪流出去拎呢啲相關食物番嚟整熟佢食啦。當中生燒物選擇比較多,就算是雞翼都最少有3隻味選擇!仲有得燒3文魚骨丫,秋刀魚,鯖魚那些,呢d都係比其他店少見的選擇呢~對於愛食魚的我來說緊係覺得超正啦!如果你燒緊野食又未熟,但又好餓wo,都唔怕!因為有十款以上的熟食比你頂住肚仔先!😋😋😋唔好以為質素一定唔夠好啦~我食果輪有蒸鯧魚tim丫!店家真是夠晒誠意~所以點解比咁多like😀無得出去郊野公園燒烤走入嚟城市中嘅室內燒烤都係個唔錯嘅選擇嚟,可以任揀自己食得到嘅份量,慢慢燒熟佢;再可以揀選要嘅飲品甜品咁好好享受一下!🤤🤤值得下次再嚟呀!👍🏻另外真心要提下,店家的貼心服務之中,最令我開心是每台都有個小的爐比你打邊爐咁用,鍾意食白煮菜的我,真係係呢到先可以唔怕肥咁煮菜食

另外真心要提下,店家的貼心服務之中,最令我開心是每台都有個小的爐比你打邊爐咁用,鍾意食白煮菜的我,真係係呢到先可以唔怕肥咁煮菜食!真係值得一讚!
2020-04-30