位於朗屏嘅是但求其期食,試過之後,大膽講句,食物一啲都唔求其。食住套餐中嘅餐包同忌廉餐湯,一路望住牆身包圍著三邊牆嘅螢幕,播放著海洋魚類游來游去畫面,悠然寫意,一路等主菜同小食上檯。金蛋雞翼,脆炸單骨雞翼外面包裹著鹹蛋汁,脆口惹味。孜然焗皮薯,上檯時孜然香撲鼻。薯仔撒了煙肉碎焗脆,甚具鹹香,薯皮焗至脆口。帶子原隻龍蝦燴飯,飯的份量足夠二人食,燴飯帶濃郁海鮮鮮味,配鮮甜爽彈啲帶子同魚子粒,飯裏面有已經拆殼的龍蝦肉。黑松露pizza,薄底而且餅邊焗至脆口,撒上大量芝士同黑松露,芝士濃郁鹹香加上誘人黑松露芳香,好食程度喺剛上檯無幾耐,我地兩個已經光速食哂成個pizza。我地叫左兩杯飲品。鴨屎茶葉泡嘅檸檬茶同青檸梳打。聽店員介紹,鴨屎茶葉其實是茶葉品種之一,類似茉莉花茶,由於用左靚料黎沖,呢杯檸茶著實比一般飲嘅特別香醇回甘。連一杯凍檸茶都落足心機,可見呢到一啲都唔求其!不論主菜還是小食,都喺色香味俱全。店鋪空間感足夠,坐得舒服,價錢亦都相宜,值得再訪!

金蛋雞翼,脆炸單骨雞翼外面包裹著鹹蛋汁,脆口惹味。