2014-11-01 2915 瀏覽
一直都好想試旦王花,因為好多人都話環境好舒適,但由於地點不太方便所以一直拖到今日生日,的起心肝試下先。7點鐘到,人不是太多,坐了室外非吸煙區,環境無我想像中的靚,但的確係舒服既。首先出左bbq區選擇左燒大蜆同牛仔骨,再點了餐牌上的咖喱蝦,馬拉盞通菜,軟殼蟹米卷,蝦醬炒飯,濕炒泰式河同蒜蓉包。燒大蜆同牛仔骨都好好味,好新鮮。咖喱蝦內的蝦唔夠新鮮,不太爽口但我好喜歡個汁,點薄餅食一流!軟殼蟹米卷唔知係因為蟹係一早炸定抑或點,咬落中間好硬,唔夠脆。其他的食物就普通啦,但係要一提既係其實個場都唔係好多客,侍應係夠但從不主動服務,只顧傾計,在沒有要求的情況下絕對不會主動加水。叫左埋單執枱就即刻好快手。試左就算,不會刻意再來。
燒大蜆同牛仔骨都好好味,好新鮮。
叫左埋單執枱就即刻好快手。
試左就算,不會刻意再來。
咖哩蝦,不夠新鮮。
蒜蓉牛油燒大蜆,好味
燒牛仔骨