2015-07-28 1035 瀏覽
因傳聞呢到低食夾大件,所以來一試,初到呢到,見現場環境,衛生真係好差,但人流好多,我聽見人問外賣要等幾耐,阿姐點要1個鐘,嘩,誇張,我好不容易塔上了一張桌,即叫了個豬扒雞翼飯加凍檸茶,面對咁熱的温度同污糟糟的環境,背包也不敢放下,真係幾難頂,等了又等,七個字,終於來到,點知比錯左豬扒雞球,都是照食,唔通又等過咩,飯來到一看,真係餸好巨大,不是正常人份量,差反飯就好少,第一口試,豉油很好,猶如在苦又甜之間,剛剛好,剩係豉油都開胃,豬扒一片都有成塊面大,又厚,又嫩,雞球件件拳頭大,幾香滑,比錯都係好食,連飲品41元超值,總結,環境差,衛生差,服務都差,但食物水準好,我見還有粟米同咖哩汁,唔知得唔得,但要等咁耐,有點怕怕
巨型般的豬扒雞球飯
臉咁大的豬扒
,雞球件件拳頭大,幾香滑,比錯都係好食
拳頭大的雞球
,連飲品41元超值