2022-05-24 451 瀏覽
唔少人都對呢間日式小店讚不絕口,我上次嚟walk-in嘅時候飢腸轆轆但要等>1hr,所以放棄咗,今次學精咗揀平日lunch嚟,仲預先book定位,終於成功食到佢!.🪑店面以木質同灰白牆身做基調,再加上以木盤serve定食,打造極簡嘅日系風格但唔知係咪因為用石屎牆圍住又無咩裝飾嘅關係,餐廳內回音極大,再加上當日客滿,現場噪音大到聽對面位講野都有困難鹽燒厚切牛舌(定食)$168必食推介!牛舌切粗條狀,但軟稔入口即化,滿滿嘅油香,配白飯一流,下次再嚟食嘅話一定會再戰牛舌!壽喜汁燒牛肉-安格斯牛小排(定食) $228壽喜汁濃味,但牛小排小韌,如果食前影少陣打卡相、趁熱食嘅話,相信會加多啲分!.其他小菜、沙律、茶碗蒸嘅味道都不過不失,勝在款式多樣,滿足哂眼睛同胃口;烏冬同飯都稔咗啲,仲有配餐前小食同飯後甜品:毛豆、芝麻奶凍,每樣細細碟但食吓食吓都好飽!

鹽燒厚切牛舌(定食)

鹽燒厚切牛舌(定食)$168
必食推介!

壽喜汁燒牛肉-安格斯牛小排(定食) $228
鹽燒厚切牛舌(定食)
  • 鹽燒厚切牛舌