2023-05-22 41 瀏覽
係附近搵朋友聚會,入咗元朗😆平時都比較少去大西北,唔知有咩好食,今次等朋友介紹🍴呢間西餐個名幾好笑,環境幾格調🪩夜晚好chill😙✅干邑龍蝦湯+$38龍蝦湯味道非常濃郁🦞飲過最濃味嘅龍蝦湯😯✅海膽蟹子原隻即開生蠔+$68加咗海膽同蟹子調味,令到生蠔更多鮮味🦪✅烤鮮三文魚柳貓耳粉$178配料:煙肉、勝瓜、黑橄欖、半乾車厘茄、巴馬臣芝士三文魚柳煎得好香😍皮脆肉嫩,充滿著omega3同健康嘅味道🤣貓耳粉唔係周圍有,見到即刻覺得勁吸引😺口感非常好,有啲煙靭感覺,朋友第一次食都覺得好正😄同埋加咗勁多配料非常香☺️✅烤原隻日本魷魚筒$138 魷魚筒加以調味,非常惹味🦑不過唔食得辣嘅要留意,都幾辣吓🥵另外仲有泰式酸辣汁,點埋一齊食味道都幾夾😋✅鮮果伯爵茶窩夫$78開心果同雲尼拿味雪糕二選一,開心果唔係周圍有☺️窩夫係伯爵茶口味,我最愛就係茶味嘢食😆最重要係如果慶祝可以送🎆🎆好靚💛✅熱情果檸檬特飲$58味道清新🍋呢排天氣特別悶熱,飲咗呢個即刻透心涼🧊✅Yuzu Gin & Tonic$80柚子味好香好容易入口☺️呢款好啱女仔飲💃🏼都幾中意💛🐻總結店員好nice,同埋反應好快🤣次次食灑啲嘢就會即刻幫我地收碟👍
✅干邑龍蝦湯+$38
龍蝦湯味道非常濃郁🦞飲過最濃味嘅龍蝦湯😯

✅海膽蟹子原隻即開生蠔+$68
加咗海膽同蟹子調味,令到生蠔更多鮮味🦪
✅烤鮮三文魚柳貓耳粉$178
配料:煙肉、勝瓜、黑橄欖、半乾車厘茄、巴馬臣芝士

✅烤原隻日本魷魚筒$138

✅鮮果伯爵茶窩夫$78

✅熱情果檸檬特飲$58
味道清新🍋呢排天氣特別悶熱,飲咗呢個即刻透心涼🧊
✅Yuzu Gin & Tonic$80
柚子味好香好容易入口☺️呢款好啱女仔飲💃🏼都幾中意💛

🐻總結
店員好nice,同埋反應好快🤣次次食灑啲嘢就會即刻幫我地收碟👍🏻同埋好Surprise😳見到隔離嘅客人慶祝生日有🎆,充滿著羨慕眼神嘅我⋯店員竟然肯整俾我🎆超開心🥳🥳🥳建議慶祝活動&生日可以去呢度😜主食都幾唔錯😙

💛好味指數:4.5/5 💜回頭指數:4.5/5

📍 凡直友里 (元朗)
元朗又新街53-59號滿利大廈地下