享樂餐室係港式茶餐廳,新開張架!住元朗既我梗係要幫襯下,發現餐廳食物質素、水準都👍🏻 餐室位於元朗金輝徑食街果頭。係咪一間好食嘅茶餐廳?識食睇佢啲辣椒油就知道👀餐廳朝早7點就開門早餐七點到11點半,午餐11點半、下午茶就兩點開始!仲有全日常餐既可以選擇😃常餐·薑汁豬膶麵豬潤 配滑蛋腸仔 奶醬厚多士呢個餐就特別啲,豬膶煮得啱啱好、夠滑,豬膶湯鮮甜!仲可以配厚多士😋出色,我相信呢度菜會成為呢間店嘅招牌菜👍🏻而且呢到啲辣椒油好得,辣椒子加豆瓣醬連油煮粒粒分明、有辣味!早餐標配👍🏻午餐·印尼炒飯呢度啲炒嘢好有鑊氣,飯粒分明、炒飯香口!🍳太陽蛋煎得靚,蛋黃鮮橙色,而且份量大而且足料,入邊嘅配料都好豐富!一份可以夠兩個人食下午茶·公司三文治🥪入面夾左7款食物配料:有煎午餐肉、蕃茄、雞蛋、火腿、芝士同生菜,厚身大份,食材新鮮好味🤤鍾意食公司三文治嘅要揀呢個!下午茶·🍗炸髀薯條🍟用新鮮油炸,雞髀炸得金黃外皮酥脆,薯條係粗薯條、炸得啱啱好,上面散滿咗椒鹽調味,薯條外面脆口入面有軟身嘅薯仔肉👍🏻係好食嘅薯條❤️店舖新開張,質素有目共睹,已經有唔少元朗嘅街坊幫襯👍🏻享樂餐室 (元朗)📍元朗金輝徑2號金安閣地下

常餐·
薑汁豬膶麵豬潤 配滑蛋腸仔 奶醬厚多士

午餐·
印尼炒飯

下午茶·
公司三文治🥪

下午茶·
🍗炸髀薯條🍟

店舖新開張,質素有目共睹,已經有唔少元朗嘅街坊幫襯👍🏻

享樂餐室 (元朗)
📍元朗金輝徑2號金安閣地下A-B號舖