2022-11-04 52 瀏覽
響附近做完野, 係時候嘆個午餐. 呢條街都好多餐廳, 睇落呢間感覺舒服D, 而且價錢唔算太貴, 就試下啦.午餐選擇除左有幾款意粉, 全日早餐, 同埋兩款輕食, 因為唔係太肚餓, 所以要左個黑松露煙三文魚Egg Benedict牛油果鬆餅.顏色好吸引, 賣相好啱打卡.兩隻大大既Egg Benedict, 一切開D蛋漿即時流出, 做到流心效果, 好澎湃.下一層係煙三文魚, 口感軟嫩, 味道唔會太咸, 配埋蛋漿食好夾.最下層係牛油果鬆餅, 即焗鬆餅夠晒鬆軟.配料仲有薯條同沙律菜, 薯條新鮮即炸夠脆口.跟餐有飲品, 加錢要杯Cappuccino, 餐廳好有心思拉左個日出陽光拉花, 好有朝氣. 響呢間咁舒服既餐廳, 慢慢咁享受呢杯咖啡, 成個人都輕鬆晒.
顏色好吸引, 賣相好啱打卡.
最下層係牛油果鬆餅, 即焗鬆餅夠晒鬆軟.
配料仲有薯條同沙律菜, 薯條新鮮即炸夠脆口.