2024-04-26 2 瀏覽
我哋今次嚟到一間位於佐敦、柯士甸一帶嘅特色餐廳🍴。舖頭主打嘅係特色fusion菜,而且菜系亦都好特別🌏,係西式fusion印度料理🇮🇳,環境同埋餐具又有印度風格,亦都有酒吧feel🍷。.🍝蜆肉扁意粉($135)意粉有口感,而且調味亦都有中西融合嘅特色🌟,除咗蒜香味之外,亦都有夠晒刺激嘅辣椒香辣味🌶️。蜆肉嘅份量夠晒多,超級澎湃🌊,基本上一路食,每一啖都配到幾隻蜆!.🥘馬薩烤雞腿($115)咖喱嘅味道接近香港、東亞嘅口味👅,有啲似日式咖喱,帶一啲甜味🍬,同埋雞肉嘅肉質唔錯。呢款味道香濃嘅醬,就梗係要叫埋其他主食夾埋一齊食啦♨️。.🫓蒜蓉烤餅($30)要配埋咖喱,最適合就係好有印度風情嘅烤餅🇮🇳。我哋揀咗蒜蓉味,烤餅除咗焗香咗之外,上面都有好多蒜油🧄,令到食落感覺又邪惡又香口,配埋咖喱醬好夾😆。
🍝蜆肉扁意粉($135)
🥘馬薩烤雞腿($115)
🫓蒜蓉烤餅($30)
2024-04-22