2013-01-03 717 瀏覽
大除夕晚,突然想試下呢間野,大約6點45分到去到,嘩,唔駛等位喎竟然!!不過入座時個姐姐已經講明個半鐘就要交檯,都ok,反正都食唔到咁耐架啦!兩個人叫左好多野食,哈哈,隔離檯都係兩個人,人地以為我地兩個岩岩放監出唻呀!叫左:羊仔架 - 好好味呀,有少少so味,咁羊架你冇so味又唔好食架ge,唔"un", 一碟有4件,食得哂先好叫雞腎串 - ok豬頸肉 - 好食,仲juicy既,冇乾哂牛舌 - 唔好食牛仔骨 - 呢個我唔小心叫左兩件,因為唔知一件可以切好幾件小小的,我中意食呢個,好淋,爆得最有麻香味就係呢個大司華力腸 - ok香辣田螺 - 唔好食,d殼爛哂,入面d肉好梅原條茄子 - ok,又唔係真係前人寫到咁出神入化ge尖椒 - ok大龍蝦 - 非常好食,是晚一隻要108,我覺得ok,百住都賣128啦,仲要自己整喎. 啖啖肉,爽口彈牙,證明好新鮮大海蝦 - ok鐵板蒜蓉花甲 - 唔好食,有沙,又over cooked,仲要唔知點解有個鐵板都好快凍哂原隻青口 - 一份有10隻,完全係估佢唔到,結果係食唔哂既,味道就一般啦

叫左:

羊仔架
雞腎串 - ok
豬頸肉 - 好食,仲juicy既,冇乾哂
牛舌 - 唔好食
牛仔骨
大司華力腸 - ok
香辣田螺 - 唔好食,d殼爛哂,入面d肉好梅
香辣田螺
原條茄子 - ok,又唔係真係前人寫到咁出神入化ge
原條茄子 尖椒
尖椒 - ok
龍蝦
大海蝦 - ok
鐵板蒜蓉花甲
原隻青口
隔離檯埋單先二百幾咋!!
題外話/補充資料: 伙計都好有禮貌,又講唔該又叫小心又換碟,不過坐就好迫囉,尤其係而家凍天去,其實d褸係冇地方擺既,可以闊少少就好喇!!
2012-12-31
除夕