招聘中
2天前
2天前
3天前
5天前
更多筍工 (7)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2017-12-13 206 瀏覽
對於譚仔三哥,我真系食極都唔厭。最近係社交媒體得知,有新出品〈麻辣雞翼〉,我當然二話不說就要衝去試。乜都唔洗講,先評論麻辣雞翼。30蚊有五隻,同其他味道嘅雞翼價錢一樣。雞翼既外表程微紅色,同樣乾身香口。雞翼內裡肉質大致上同土匪雞翼差不多,我猜製作方法應該是一樣只不過是醃料不同。味道方面麻與辣並重,平常吃10少辣的我覺得辣度可以接受,間唔中飲一兩啖凍飲就ok。雖然未致到可以取代土匪雞翼系我心目中嘅位置,但我都喜愛,絕對會再食!

麻辣雞翼

雞翼既外表程微紅色,同樣乾身香口。
外賣自取
麻辣雞翼