2024-03-18 262 瀏覽
蝦蝦燒,自己夾自己燒,有得玩有得食,同屋企人、一大班朋友,情侶都好岩。一入座職員已經好貼心幫我地將蝦放係爐上燒,同埋會講解桌上各餐具既用途,包裝紙巾上有更加有個教學,掃一掃就可以睇到不同食物要燒既時間係幾耐,好貼心。除左生猛猛既大頭蝦可以任夾任食,餐廳仲會每人送上一串白鱔,將外皮燒得焦脆,肉質彈性,好正!另外,出面亦有各款海鮮,例如好新鮮既扇貝、生蠔、魚、蜆等等,或其他肉類,如牛、雞、煙鴨胸、漢堡扒等等、各款丸類、燒物,應有盡有!除此之外,仲有唔少調味,例如牛油同蒜蓉,放係海鮮上燒真係一流!想豐富點,可以加粉絲,或單獨煮個烏冬又得😋飲品款式都不少,超過十款以上,樣樣都想試,選擇困難症唔知點簡😆😆甜品當然唔少得,雪糕口味眾多,緊有一款岩食!蝦蝦燒環境乾淨衛生,店員都好幫忙,清理得勤快,會教我地點燒,依個價錢可以任食海鮮,同咁多款食物真係好抵!真係好推薦依間餐廳俾大家!