2021-08-30 55 瀏覽
非常期待已久嘅蝦蝦燒,今晚終於去到我期待已久嘅流水蝦,同埋我至親嘅屋企人一齊去,好期待好興奮,依間火爆既燒蝦,因為實在太多人去所以我要預早半個月之前預約,一上到去我就已經聞到一陣陣好香嘅海鮮燒烤味,即刻口水流流食指大動,同埋我個肚唔爭氣咁大叫左幾聲😹坐定定之後已經送咗兩條鰻魚魚肉俾你去燒,咁我就留返最後先食,先出去拎其他嘢食返嚟燒,主角就係泰國大頭蝦,一桶大約可以拎六至八隻左右,首先你要拎個桶出去裝啲冰同埋水,然後先可以自行去夾下落個桶裏便,因為你要將隻蝦凍暈咗佢先唔會扎扎跳🦐如果唔係跳到你阿媽都唔認得,拎完一桶下之後就梗係唔夠啦,出去再拎又係拎蝦🦐因為我超鍾意食蝦,不過佢除咗蝦之外都仲有好多款食物俾你選擇👋🏻有海鮮,有肉類,蔬菜類,仲有你估佢唔到嘅熟食類,咁梗係等你燒食物嘅過程中填下個肚啦,如果唔係你個肚都同我一樣大叫㗎啦,佢哋嘅價錢都算叫做好抵,真係值得推介,值得試吓,重點係有得玩又有得食,一舉兩得🥰🥰🥰
2021-08-12