2015-09-03 11794 瀏覽
媽媽大生日佢話要食自助餐當然要就曬她啦!原來6位以上有生日蛋糕奉送, 正合我們的需要唔駛煩有埋蛋糕切。一入去餐廳就見到黑白色的朱古力噴泉, 仲有彩色的Macroon有6款味道潻!另一邊的海鮮盆 首選當然當然要有生蠔,佢哋有兩款, 美國肥美,樣子吸引但原來很溜, 紐西蘭需細小但更鮮甜爽脆、長蟹腳長長的不廋不咸有鮮甜感, 又不顧寒不停有refill值的一讚仲有龍蝦仔, 海蝦、仲有少見的凍蜆尼D就一般般都可以試吓。刺身三文魚肥美好好味要幾多都比,帶子, 每人一粒牡丹蝦一隻呑拿魚、八爪魚無試到.熱盤法國焗田螺 - 一般清蒸比目魚亞媽大讚好好好滑滑滑好味,韓式牛肉煱少少SPICY, D牛肉好淋, 年糕都淋, 同泡菜一起煮味道有驚喜都唔錯煎鵝肝好肥, 要幾多都比, 不過唔食得太多Cup Cake好睇唔好食係正常綠茶紅豆卷至難食經典芝士餅& 榴蓮芝士餅又香又滑仲有榴蓮飄香, 香滑牛奶布甸, 木糠布甸 Movenpick Ice Cream, 都不容錯過值得再去!

另一邊的海鮮盆
首選當然當然要有生蠔,佢哋有兩款,
美國肥美,樣子吸引但原來很溜,

仲有龍蝦仔, 海蝦、仲有少見的凍蜆尼D就一般般都可以試吓。

刺身
三文魚肥美好好味要幾多都比,
帶子, 每人一粒
牡丹蝦一隻
呑拿魚、八爪魚無試到.

熱盤
法國焗田螺 - 一般

清蒸比目魚
亞媽大讚好好好滑滑滑好味,

韓式牛肉煱

煎鵝肝
好肥, 要幾多都比, 不過唔食得太多

Cup Cake
好睇唔好食係正常