2012-06-13 20 瀏覽
男朋友8:00p.m.放工whats apps 我話想食糖水,就約了在柯士甸站等一向食開松記的我地都食到有D厭啦,所以去下八文樓個邊行下有咩食啦,個邊有好多舊式的店鋪,當我地正想入一間舊式的糖水店,男友見到斜對面有間好新好光猛的糖水店。於是我地就行過去啦。入到店舖,見到好多人都叫左個綠茶的野,有個綠茶的雪糕,紅豆,白玉,綠茶沙冰,都幾大碗下架我見到之後就好Happy 啦,因為之前係日本都食過呢D野,好好味,(Sweet House Cha Cha 都有,但太細杯,成$40幾)好!一於叫呢個食啦,睇下價錢,$30咋,真係好抵!再叫左多個芒果小丸子我覺得個綠茶雪糕太甜,可以多D茶味,白玉好夠煙,沙冰淡左少少,但整體都不錯牙芒果小丸子,好正,味道同許留X差不多,丸子份量好足! SUPER 食極都有咁, Like it
於是我地就行過去啦。
menu 都幾多選擇
好!一於叫呢個食啦,睇下價錢,$30咋,真係好抵!
再叫左多個芒果小丸子
正,份量足