2011-08-31 41 瀏覽
上次見到團購賣 $188 享用牛魔王拼盤 (原價 $438) 或以$268享用至尊海鮮船,送$100現金劵+ 鮮果盤+ 自選湯底或飲品. 今日開團購睇又見到有, 覺得有需要上黎同大家分享下. 以免再有人中招.首先係食物, 我覺得 ok 既. 新鮮美味.環境, 尚可啦. 唔洗等位. 亦唔算坐得太迫.服務, 正如下面位小姐所言, 係幾煩既. 我地 4 個人食左大約一個鐘, 有位類似侍應, 但又唔多做野既人兄, 不斷o係度 "hard sell". 話佢 d 野點抵食, 點新鮮. 幾乎講足一個鐘. 攪到原本想坐下傾下計, 都比佢煩到想走.最最最令我不滿既, 係佢話個餐係 4 人食, 但其實一d 都唔飽 (除非你食完飯先去). 一定要加野. 結果我地 4 個人 (3 大人 1 細路), 要成 600 幾蚊賣單, 仲要係唔係好飽.我奉勸大家買之前考慮清楚. 團購有時都未必係著數.

首先係食物, 我覺得 ok 既. 新鮮美味.

環境, 尚可啦. 唔洗等位. 亦唔算坐得太迫.

我奉勸大家買之前考慮清楚. 團購有時都未必係著數.