2012-07-22 3973 瀏覽
之前係雜誌剪左送和牛coupon,之後book左星期五同老婆去試下,點知去到點野食時個侍應話只有銅鑼灣同尖沙咀店先有此優惠,此店要到八月先有,但張coupon有效期只到七月尾喎,佢就只係猛話唔好意思,咁算啦既然來到照點菜啦,點知後來同經理講返,佢話因為未有雪和牛既專櫃所以此店冇此優惠,但佢就送返碟美國牛比我,真估唔到佢咁好人.講返野食先...紐約沙律 - 蔬菜都好新鮮,分量也多,千島醬冇乜特別,如果加d乾面包粒會好食d.牛腸 - 醬汁唔夠入味,但分量都夠多牛肝 - 有d腥蘇味,唔夠新鮮豬頸肉 - 夠厚,有肉味有肉汁,非一般凍肉舖貨式美國牛肋排 - 好軟淋,但肉味唔夠,但油花不足壼漬牛肋條 - 肉味濃,有趙頭,只係蔬菜醃得太咸厚切牛舌 - 夠厚,鮮味有肉汁,但細塊左d白飯 - 唔係靚既珍珠米,黏度同飯香唔夠Asahi生啤 - 冇得彈其實呢度既醃肉只有鹽味同汁燒,但我覺得都醃得唔係好夠味,返而沾醬唔錯.平價燒肉呢度比好好樂滿平同分量多,係幾好既選擇.

牛腸 - 醬汁唔夠入味,但分量都夠多
牛肝 - 有d腥蘇味,唔夠新鮮
豬頸肉 - 夠厚,有肉味有肉汁,非一般凍肉舖貨式
美國牛肋排 - 好軟淋,但肉味唔夠,但油花不足
壼漬牛肋條 - 肉味濃,有趙頭,只係蔬菜醃得太咸
厚切牛舌 - 夠厚,鮮味有肉汁,但細塊左d
白飯 - 唔係靚既珍珠米,黏度同飯香唔夠
Asahi生啤 - 冇得彈

題外話/補充資料: 再次多謝女經理!
2012-07-20
  • 牛舌