2016-01-16 1697 瀏覽
同朋友出黎食得太多, 屋企人話我成日LAN街食, 所以今日要陪陪佢地啦~細佬WHATSAPP SEND左呢張圖, 兩男一女, 女仔免費! 不過我地一家人得老豆同細佬係男仔, 免得一個人頭咋...於是BOOK星期三黎左見到呢間餐廳食評麻麻, 冇乜期望既, 但都BOOK左位, 估唔到有驚喜!一坐低我地就叫左勁多油甘魚, 估唔到佢地冇漏單之餘, 仲出埋成個魚頭比我地! 用一塊塊葉分開, 食落比出面D放題新鮮好多, 油脂香口無腥味, 連唔鐘意食刺身既媽媽都食左幾件!咖哩蟹又係新鮮彈牙, 蟹殼連埋肉, 即係唔係擺左好耐, 而且仲好大隻! 隻蟹鋏啖啖肉~咖哩汁唔係出面果D成層油舖係面, 勁唔新鮮, 估唔到放題都有呢種質素

題外話/補充資料: 不過到訪時人數唔算好多, 可能因為太偏僻啦, 但我會再黎的!