2015-02-05 2924 瀏覽
小酒窩餐廳平時夜晚排哂長龍,行過見佢lunch時間唔洗排隊所以走黎試下,lunch時間都差唔多坐滿,店員既招呼都好好,我地三個人叫左三個set lunch 一齊share黎試下。叫左佢地個自家制咖哩配butter chicken,佢個set仲可以跟飯或者naan bread,我地諗住試新野所以就揀左佢個naan bread。naan bread就好似一個pizze底咁樣,熱辣辣有陣烤味,配埋咖哩同埋butter chicken一齊食都幾好味。我地仲有叫左個rib eye steak,味道ok,價錢合理,再配埋牛油薯仔同黑椒汁都唔錯,但就無乜特別。本來諗住最普遍既意粉反而相當驚喜,意粉好香白酒味同蒜味,味道濃郁,配埋菇及雞肉,係我食過最好食既意粉,建議大家下次黎食一定要試佢個白酒蒜香炒意粉。
2015-02-01