2012-06-03 50 瀏覽
我同學話約食飯,就係佐敦的餐廳,我女友住佐敦都5知有呢間餐廳,她好中意食pizza 就所以一起來食啦好彩我前一天打左去book 位,我地6:45 去到門口企左好多人,我地臨時加左一個人,侍應都好快安排到座位俾我地我地有3個人,叫左個risotto,cheese nann, chicken tikka masala, Four Season Pizza , 叫左之後,侍應放底左個薄脆,就真係好脆,好大的胡椒味,女友不太食得辣,所以食左少少就放底啦呢個risotto的飯身軟硬度適中,不太heavy cheese nann , 有點失望,以為會好濃的cheese 味,但點知包身有點硬又無chesse 味chicken tikka masala, 好多香料味,幾辣的,友人話ok Four Season Pizza, 我同女友都係PIZZA 迷,超愛芝士,呢個PIZZA 都能滿足到我地,好正,拉出來都好多芝士絲,正正正!!!叫多左野食牙,最終打包左2塊PIZZA 同NANN 反屋企

呢個risotto的飯身軟硬度適中,不太heavy

叫多左野食牙,最終打包左2塊PIZZA 同NANN 反屋企
2012-05-30