我非常喜歡食kebab,因為我在英國經常食,在英國,kebab house比麥當奴仲要popular。但反而香港好少這種kebab house,因為我唔想過海去Soho,所以經常光顧這間在佐敦的kebab house而言在價錢,賣相及味道上,香港的kebab 同英國的沒有太大分別。好像相片中的mix doner n chips,份量可能少咗D,但味道及賣相都差無幾。kebab肉味道有點兒焦,但仍然好好味,尤其是chicken doner,辣辣地,幾好味,只是薯條太焦了,好熱氣。沙律賣相同款式都ok,可以接受。初次食kebab的朋友我可以推薦kofte 同shish兩種羊肉kebab,好多好香好好味的中東香料,而且燒烤得唔錯,幾好食。而然,一間唔錯的kebab house,在香港食餐kebab都好貴,但至少比soho的平得多
Mix doner with chips

題外話/補充資料: 我亦發覺這間kebab house好受印度\巴基斯坦人觀迎(店員全是外籍)有一次星期六晚見到有好多巴基斯坦同鄉為一名小孩慶祝生日呢!當晚全場爆滿!
  • Chicken doner,shish kenab,kofte kebab