餐廳: 和牛燒肉一郎 (百誠大廈)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-01-20 1809 瀏覽
睇人推介呢間和牛燒肉,見幾吸引就試吓先,點知真係幾高質😋店內環境乾淨舒適,座位寬敞(全部座位都係梳化卡位)仲有啲牛雕像做裝飾,而餐廳亦擺放左日本黑毛和牛證書,信心保證👍當日我主力食和牛,雖然係放題但佢擺盤都幾有心思,送一個好打卡嘅出煙既寶箱放住一塊和牛👍而我覺得最好食就係和牛薄炙里脊肉😋 薄肉相對厚肉食落冇咁易濟,每次order佢都會附送一隻溫泉蛋🥚燒完肉再撈落蛋漿度so yum😋當日揀咗以下套餐:但好似上少左隻小舟🧐87款+小舟•盛合*+桶•盛合(牛肉4款)*+ 是日寶箱*🐮日本黑毛和牛5款(牛肋肉,牛肋間肉,里脊肉,薄交里脊肉•牛肉角切(一口牛))🐷日本豚肉同雞肉、🦐海鮮5款(蠔、蝦、帶子,愚魚、蠑螺)🥬野菜11款等💵每位價錢$648+10% service
睇人推介呢間和牛燒肉,見幾吸引就試吓先,點知真係幾高質😋

當日揀咗以下套餐:但好似上少左隻小舟🧐
87款+小舟•盛合*+桶•盛合(牛肉4款)*+ 是日寶箱*
🐷日本豚肉同雞肉、
🦐海鮮5款(蠔、蝦、帶子,愚魚、蠑螺)
🥬野菜11款等

💵每位價錢$648+10% service