2014-01-26 3042 瀏覽
是為了這裏的狗仔粉同火鴨翅而第一次開account寫食評!!星期六3:00pm左右,大約等左大約五至十分鍾就已經有位喇。因為未食lunch ,所以我地倆口子差唔多嗌哂佢餐牌有ge野禁制,大雜匯,黑白炸丸,當然唔少得呢度最出名ge狗仔粉同火鴨翅喇,仲有男朋友想食好耐ge火鴨上脾(限量供應)-本身想order下脾,但一早已經售罄,勁!!1.講講個炸丸:先,一共四粒不同款式,好似有牛丸,貢丸,墨魚丸,豬肉丸,味道都ok,上面有一層辣粉,但冇特別。2.大雜匯:其實即係豬肚,蘿白,豬皮,大腸;佢上面淋左d類似甜甜地ge咖喱秘製自家醬,整體我覺得不俗,尤其大腸,但我個人認為蘿白不夠入味。3.火鴨脾加火鴨翅: 一流!!!!!!!!!真係冇得輸。勁濃郁,啖啖都有火鴨絲。叫到佢地banner寫左佢地個翅係用左四大隻火鴨(鄧)足六個鐘。難怪禁正喇!!!仲要再加埋個啖啖肉ge火鴨脾~~太正喇,別怪我詞窮。4.狗仔粉: 從來沒有聽過見過食過,仲要係招牌菜,梗係要試下。上面有䓤花,像烏冬的狗仔粉,任添的菜寶,初頭 見個樣平平無奇,以為冇料到,點知一入口~~~~~不得了~~~~~我同男朋友都食唔停口~~~~估唔到
是為了這裏的狗仔粉同火鴨翅而第一次開account寫食評
!!

4.狗仔粉: 從來沒有聽過見過食過,仲要係招牌菜,梗係要試下。上面有䓤花,像烏冬的狗仔粉,任添的菜寶,初頭 見個樣平平無奇,以為冇料到,點知一入口~~~~~不得了~~~~~我同男朋友都食唔停口~~~~估唔到禁濃郁,後悔唔嗌大碗tim

埋單$94ja~~~抵!~特別讚讚d 伙記好有禮貌好好服務!下次一定會再番黎食
  • 狗仔粉
  • 火鴨翅