行過九展俾呢間餐廳嘅裝修吸引咗去望一望裝修以淺色為主、白色木邊籐椅、雲石紋枱、加埋播住好柔和嘅音樂、好似去咗法國嘅咖啡店咁、令人好舒服同放鬆,岩哂同朋友傾計或者拍拖食餐飯首先我地叫左個香蒜辣椒伏特加煮馬拉蜆唔食得辣嘅人唔好俾佢個名嚇到,女朋友唔食得辣都食到真係唔食得辣都要試下、因為啲汁非常鮮甜、仲有好濃郁嘅菜味,絕對值得一試主菜選擇都有好多,平時會揀d特別或者比較少見既配搭,但係今次諗到好耐都揀唔到,因為全部配搭都好特別好想試最後我地揀左芥末籽蜜糖燒豬仔脾意大利飯同埋香煎焗三文魚扒配野菜千層 刁草忌廉汁,兩樣到好好味芥末籽蜜糖燒豬仔脾意大利飯芥末籽蜜糖配落意大利飯到估唔到又幾好味平時食既豬仔脾多數都比較細隻,但呢到既豬仔脾好大隻,好多肉,多肉得來又唔肥,瘦得來又唔硬香煎焗三文魚扒配野菜千層 刁草忌廉汁刁草忌廉汁配海鮮好似好正路呢個主菜特別之處係用野菜做千層,口感都幾似食得千層麵架,同埋非常之健康而薯蓉都唔係一般既薯仔蓉,係用紫薯來整既紫薯蓉,好岩我口味,因為我好唔鐘意食薯蓉,而呢個紫薯蓉甜甜地幾好味西柚檸檬梳打
行過九展俾呢間餐廳嘅裝修吸引咗去望一望
首先我地叫左個香蒜辣椒伏特加煮馬拉蜆
唔食得辣嘅人唔好俾佢個名嚇到,女朋友唔食得辣都食到
香蒜辣椒伏特加煮馬拉蜆
芥末籽蜜糖配落意大利飯到估唔到又幾好味