餐廳: Hidden和洋食屋
資訊:

今日難得去開九龍灣,就上openrice搵下食乜好😙呢間餐廳位於德福廣場附近,都好易搵,餐廳內放置多款board game可以隨便玩,好少見餐廳歡迎食客又玩又食🎮 店員仲好好人,主動講解遊戲玩法😂石燒厚切A4黑毛和牛三角腩 $168雖然有啲貴,但絕對物有所值,必點!餐牌圖片與實物質素一樣,油花滿滿。我們食完讚不絕口,於是再$58 追加牛舌,同樣好吃,爽口,充滿油香。吃完肉,再吃配菜中和一下,減低罪惡感😜加$35轉套餐,有和風沙律、麵豉湯、白飯無限量添加,包埋飲品,我地加左$20轉特飲:菠蘿百香果梳打,解油膩我鐘意👍🏻明太子蟹肉虎蝦意粉 $128虎蝦都幾大隻,蝦肉爽口,意粉沾滿明太子和蟹柳。想不到在和食店也嚐到有質素的意粉,nice! 餐廳仲有一個優惠其實都好吸引,只要$128叫毛豆,就可以任飲sapporo啤酒,同一班friend嚟輕鬆一下都唔錯👍🏻.總結:2個人$409,埋單先知道原來呢間餐廳係唔駛加一,好驚喜😂真心覺得唔錯👍🏻
今日難得去開九龍灣,就上openrice搵下食乜好😙

石燒厚切A4黑毛和牛三角腩 $168

明太子蟹肉虎蝦意粉 $128