抓住暑假既尾巴,星期一黎郵輪碼頭親子餐廳玩平日比週末少好多人,有唔同既玩法😊小朋友有入場費,成人都有最低消費$150 佢有分開用膳區同遊樂區上面係d 飛機裝飾,有符合到佢個餐廳名叫做紙飛機😝😝佢有個煮飯仔區,蔬菜生果都好真,亦都排列得好整齊,除左小朋友,大人都覺得好好玩,仲有個收銀機可以玩收錢遊戲😍😍有個適合小BB玩嘅區域,可以照顧到唔同年紀嘅小朋友😊有小朋友BB車,可以俾小朋友玩照顧,亦有啲衫係俾啲大小小嘅小朋友Cosplay有彈床,仲有d 小木馬去playhouse 當然要玩波波池啦波波池一定係小朋友最愛玩既野😍食物方面係中式食物為主我地叫左一個兒童餐,個包小朋友好鍾意 麵同其他食物麵係原味道,好岩細既小朋友,個餐仲配左個蘋果汁,係健康既選擇我地仲叫左雞翼,菜同牛肉燈炒年糕,味道都幾好,親子餐廳黎講,味道算唔錯呢日小朋友都玩得幾開心,環境都乾淨,下次都會再黎玩😊
抓住暑假既尾巴,星期一黎郵輪碼頭親子餐廳玩
平日比週末少好多人,有唔同既玩法😊

小朋友有入場費,成人都有最低消費$150

佢有分開用膳區同遊樂區
上面係d 飛機裝飾,有符合到佢個餐廳名叫做紙飛機😝😝

有個適合小BB玩嘅區域,可以照顧到唔同年紀嘅小朋友😊

有彈床,仲有d 小木馬

去playhouse 當然要玩波波池啦
波波池一定係小朋友最愛玩既野😍

食物方面係中式食物為主

呢日小朋友都玩得幾開心,環境都乾淨,下次都會再黎玩😊
  • 蜜椒汁雞翼
  • 兒童餐