2020-04-21 294 瀏覽
山長水遠入MegaBox買嘢,梗係順便食埋晚餐。Food court 10/F有好多間餐廳,見到呢間日本野幾特別,而且價錢又好合理喎!主打竹筒飯,今次就試咗個鰻魚竹筒飯定食。老老實實個飯都幾失望,好淋,但又唔係話因為太多鰻魚汁,只係師傅煲飯放得太多水。鰻魚就普通貨色,就咁蒸熟,都係偏淋。而且呢個定食上菜速度勁快,order完5分鐘之後就有,感覺一早整定。定食$89 入邊仲有茶碗蒸、冇味嘅湯、兩條枝荳,全部都好普通,抵就係抵食嘅。最好味就係紅豆糯米糍🤣🤣另外仲order咗甜蝦、北寄貝、元貝同甲羅燒,元貝都新鮮,$68甲羅燒就剩係得啲即食蟹羔咁,係咁易燒左兩下。Overall真係覺得好普通,係幾抵但係一次就夠。

Overall真係覺得好普通,係幾抵但係一次就夠。