2015-08-14 612 瀏覽
過黎搵男朋友食lunch,見呢間幾日式,門口果枱仲俾我見到幾個日本人起度食緊,諗住應該無死錯人,點知都係中伏。入面都幾舒服,打開menu,個芝士肉球蛋包飯真係好正咁,咁靚仲可以愛黎映相,點知原來唔係屬於果格既餐入面(但係其他相又係架wo😒),搞到我地叫錯左。就係叫左呢個,舊肉好大舊,有兩舊,係漢堡排。唉我本身都唔多食牛,但呀q就話嘛嘛。個咖哩真係好普通,同咖哩屋包唔辣咖哩一樣味。另外我地叫左個下午茶,係豬排烏冬,豬排又薄又細,大概一個女仔權頭咁大份,烏冬有都係得兩啖,有個面屎湯味既汁俾你點黎食。係得杯咖啡正常size。本身諗住食埋個雪糕架,不過真係嬲嬲地,唔想俾佢呃多穫。早知就睇左OpenRice先啦。