2014-08-02 1644 瀏覽
白木屋都食過幾次,平時都唔係咁多人食,可能星期五大家都捨棄叮飯出晒黎食輕鬆下。食過豚肉邊爐,冷拉麵,魚生飯。豚肉泡菜鍋係雖要多小小空間去食,首先會有前菜,白飯,一個爐+鍋。個前菜並無特別都係一般生菜,玉米粒。食完口腔感覺新鮮咗個泡菜鍋係微辣,豚肉最好"攘"散佢先,otherwise 會難啲熟,因為鍋少料多。豚肉好腍,而大家唔好浸到啲豚肉太熟,要撈起佢先。平時飯量唔多嘅我,搭配住啲豚肉黎食堂唔覺唔覺就食咗好多飯,所以各節食朋友要小心另一次食冷拉麵,我等咗接近成半個鐘,好在我公司對於時間比較寛鬆。個拉麵好食,我好怕啲拉麵好腍易斷,但依個拉麵好在就滑同彈牙。而食魚生飯嗰次就唔推介大家,一,魚生少,四五片。二,飯好乾------------------------------回頭率:7/10 為鍋物回來

食過豚肉邊爐,冷拉麵,魚生飯。
泡菜豚肉鍋
個前菜並無特別都係一般生菜,玉米粒。食完口腔感覺新鮮咗

豚肉好腍,而大家唔好浸到啲豚肉太熟,要撈起佢先。

而食魚生飯嗰次就唔推介大家,
一,魚生少,四五片。
二,飯好乾

回頭率:7/10 為鍋物回來