餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (德福廣場2期)
資訊:

餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (德福廣場2期)
資訊:

2011-01-27 9 瀏覽
牛角開業一段時間,晚市依然大排長龍,和朋友兩次5:30pm前都入唔倒第一輪晚市2小時的等待,自問做唔倒,走人(我覺得佢帶旺左附近食肆,好多二攤客)前幾日放假一個人去開德福,1點多,經開問下,即刻入得好驚喜個iunch menu選擇算幾多,最後選左牛舌&牛胸腹(醬汁)set呢個就係魔法之鹽,打開已經好香個set到,D份量好似偏少(同盛八lunch set比較)但跟餐個飯十分美味,咩米黎?太好食啦(無影到已經俾我食哂啦):牛胸腹唔太ok,無油香,肉味都好弱,伊呂波好吃很多牛舌幾好,配香蔥吃幾夾,但我又係鐘意盛八圓形果種多D總括而言:地方ok,唔迫,抽風佳,因一、二人都係用一張四人檯坐得舒服(唔怪得晚市等死人) D肉好一般,個笑臉係俾個撈左魔法之鹽的白飯 如果食iunch我會揀返伊呂波&盛八,晚市唔建議大家排啦

前幾日放假一個人去開德福,1點多,經開問下,即刻入得
好驚喜

呢個就係魔法之鹽,打開已經好香
個set到,D份量好似偏少(同盛八lunch set比較)
但跟餐個飯十分美味,咩米黎?太好食啦
(無影到已經俾我食哂啦):
牛胸腹唔太ok,無油香,肉味都好弱,伊呂波好吃很多
牛舌幾好,配香蔥吃幾夾,但我又係鐘意盛八圓形果種多D
D肉好一般,個笑臉係俾個撈左魔法之鹽的白飯
如果食iunch我會揀返伊呂波&盛八,晚市唔建議大家排啦
2011-01-25
  • 魔法之鹽及飯