五個大人兩個細路週末殺入又一城Dan Ryan開飯;利害,全場full house,好彩有訂位~叫o左:(1)薯仔皮($69):雖然好多人話唔抵食,但我覺得味道唔錯,點sour cream仲正!(2)Teriyaki Chicken Wings($69):味濃香口甜甜地,好味o丫!(3)Chicken Penne($110):一般啦,呢排比較多食pasta,所以覺得呢度整得只係一般。(4)16oz Ribeye($350):依然有水準,有肉味又唔韌。(5)Rack of Lamb($220):呢樣果然唔錯,好鮮嫩~不過略嫌唔夠「鬚」,但燒得好香。(6)Creamed Spinach($45)&Sauteed mushrooms($50):係side dish,所以份量比較少,唔多抵食~不過都好味。(7)Kids meal chicken finger($42):幾好味喎,又抵食,做細路真係著數D。(8)Molten Chocolate Cake($58):終於試o左傳說中o既Molten Chocolate Cake,真係好大個!!但因為大份,所以裡面有好多好多好多朱古力漿,完全食唔到

叫o左:
(8)Molten Chocolate Cake($58):終於試o左傳說中o既Molten Chocolate Cake,真係好大個!!但因為大份,所以裡面有好多好多好多朱古力漿,完全食唔到朱古力蛋糕味,好好好好漏!!我會prefer 佢細件D,咁至食到cake既味道。失望~
(9)Muffin:點可以唔提呢度o既muffin呢?依然好正,掂呀!

Service唔錯,但環境太嘈,所以比較適合一班朋友或family黎聚會~情侶想談心就唔好揀呢度喇。埋單折後一千蚊鬆D,約每人百零蚊度,略貴啦。