2024-05-01 26 瀏覽
行到累了,搵個地方坐低食個cake 🍰飲杯🍵嘢。 又一城Cova係一個唔錯嘅地方,它環境清幽,可以和朋友靜靜地傾吓偈chill吓。 而且佢嘅蛋糕質素穩定,味道亦好。我選了Cova經典必食嘅蛋糕 Mango Cream Dome 及一杯 Hot Chocoolate。Mango Cream Dome 頂面鋪滿海綿蛋糕碎和一粒新鮮芒果肉點綴。鬆軟濕潤嘅海綿蛋糕夾雜着牛奶味濃嘅滑溜忌廉和新鮮芒果肉,甜而不膩,味道清新,令人想繼續添食👍😌。Hot Chocolate香濃嘅朱古力配上Mango Cream Dome,真係好好味, 冇得輸哦!整體嚟講,又一城Cova不失為一個好去處, 環境清靜,侍應服務態度不錯,食物質素亦好。

Mango Cream Dome
2024-04-27