2014-04-07 4430 瀏覽
自從落冰雹,又一城變水舞間事件後,第一次來到這裏搵食。於下午2點的非繁忙鐘樓,人流依然。今次一個人便找間舒舒服服的坐吓嘆咖啡 吧!叫了個lunch set, 有頭盤salad 和磨菇任均選擇,我選了salad(可以,rocket leaves 好新鮮,salad汁酸酸又易入口,份量小小女仔容易食),main course 選了至尊pizza ( 料很足,有parma ham, mushroom, red pepper, salami, rocket leaves, super 多cheese, 還有超欣賞佢個pizza 皮,超薄超脆,真的贊不絕口),set包了一杯咖啡,我叫了latte (咖啡味香濃,份量剛剛好)一個Set lunch 埋單$98,坐得舒服又有質數,位於高級商埸內的一餐西餐lunch 還算是平,在外面吃個普通西餐lunch都要$60-$80不等la。不過Pizza 一個女仔食好似多咗d,最好2人食可再選擇加多一個小食就perfect Lunch la!
2014-04-07