2019-11-10 1358 瀏覽
之前聽我男友講呢間d蛋糕好好食,咁岩今日路過呢頭,終於有機會試喇!入到黎,都見有幾個人揀選緊蛋糕,係我地揀緊食咩蛋糕既時間,揀好都岩岩好到我地叫!一望蛋糕櫃,有好多唔同款好靚既蛋糕,好精緻亦好特別!最後揀左Rare Sugar Black Forest同One Two Tea.首先食One Two Tea先,主要都係Earl Grey味,食落個味係好清,而且覺得好特別!之後再食Rare Sugar Black Forest,其實係揀cake既時候我已經比佢個樣吸引住。當時店員都好好咁有向我地介紹,咁呢件係新出既,同埋佢係少糖同埋入面有cherry。呢件cake食果陣望到側邊既朱古力係有暗紅色閃閃紋,好靚好特別。食落有朱古力味加埋入面有cherry既醬,朱古力既甜配上酸酸地既cherry!下次想試埋其他cake

一望蛋糕櫃,有好多唔同款好靚既蛋糕,好精緻亦好特別!
One Two Tea

Rare Sugar Black Forest