2024-05-07 11 瀏覽
紅蝦意大利飯($138)首先想讚一讚嘅係RISOTTO嘅賣相超級靚!!靚到我以為去咗食Fine Dining😹,PESTO味包裹住啲飯🤤加埋啲牡丹蝦同三文魚子味道不錯🥳魷魚番茄醬長螺絲粉🍅($135)螺絲粉煮得啱啱好,魷魚好大條,仲有好多條🥳好彈牙好好食!佢啲蕃茄醬係新鮮熬製,所以食落口感會偏酸少少👍🏻另外聽店員講上面嗰浸蕃茄片,都係佢哋自己烘乾再搣碎😍好有心思~開心果巴斯克芝士蛋糕🍰($68)是日MVP !! 個蛋糕中間超級Creamy😍外面嗰層就似普通蛋糕🤤係巴斯克嘅完美狀態!甜度啱啱好,配埋咖啡佢perfect match!!Matcha Latte 🍵 ($55)佢哋係用靜岡縣抹茶粉整,所以相對坊間冇咁重苦澀味,易入口好多!!Hojicha Latte ($55)呢個超推薦!! 飲落有D似烏龍茶味,平時好少飲到呢浸味😍嚟到一定要試吓!!整體嚟講,呢間Cafe都真係幾chill,D staff 全部都好好笑容,好nice🤩同埋佢哋啲拉花真係好靚, 啲奶打得好好👍🏻得閒冇嘢做,真係可以過嚟坐吓😆

紅蝦意大利飯($138)

魷魚番茄醬長螺絲粉🍅($135)

開心果巴斯克芝士蛋糕🍰($68)

Matcha Latte 🍵 ($55)

Hojicha Latte ($55)