第一次寫食評, 實在不吐不快! 亦係因為對此餐廳嘅服務態度極之不滿而第一次寫的.見團購都好抵, 就算位置唔就腳都試下啦, 一星期前訂咗4位, 但在星期五再打電話去改6位, 出發當日本人忘記帶電話出街, 準時到達餐廳, 入到去見到只淨一個4位嘅位置同一個10人檯嘅位置, 當本人講出訂位電話號碼時, 個侍應就話4位嘅位置就係嘞, 已經同我講咗要坐迫d, 我話打黎改人數時冇講過會迫d喎, 侍應就話係我剛剛打電話去, 佢同我講嘅, 我都冇帶電話出街, 點打電話黎呀, 個侍應跟住仲話我個電話號碼仲show係個電話到, 侍應仲話我都有係電話度講我冇帶電話出街喎, 哼… 我係黎食野, 唔係黎嘈交架, 冇打過電話黎點認呀姐…. 當時嘅我真係幾火, 臨尾個侍應仲講咗句”我唔同你拗” 喔… 咁即係話我冇理取鬧啦!當時一家大細山長水遠黎到, 團購都已經買咗, 亦唔想就咁就走, 於是就6個人坐4個人位囉, 坐底後要再叫先比多2個位嘅餐具, 食到一半, 隔離檯走咗, 都係我地自己推檯加位, 冇侍應理會囉.食物質數偏咸, 而本人女兒就話甜品千層糕超級好味.今時今日咁嘅服務態度真係唔得囉, 侍應你唔會係自己聽錯電話

食物質數偏咸, 而本人女兒就話甜品千層糕超級好味.
千層糕
海鮮大雜薈
今時今日咁嘅服務態度真係唔得囉, 侍應你唔會係自己聽錯電話號碼嘅咩, 客人係黎食野唔係黎嘈交架, 為咩要厄你呢, 其實如果當時個侍應好聲好氣d,而唔係一口咬定係我唔認, 叫大家張就一下, 我都冇咁火囉, 而且到我地食完, 個檯10人位嘅都係冇人座嘅.
2014-04-12
用餐優惠